Kocaeli Pergola / 2021-04-04

BİYOKLİMATİK PERGOLA NEDİR?

Modern Dizayna Sahip Bioklimatik Pergola Modelleri

modern_tasarim_bioklimatik_001

modern_tasarim_bioklimatik_0010

modern_tasarim_bioklimatik_0011

Motor vasıtasıyla ayarlanabilen güneşlik kanatlarının oluşturduğu kapaklı, tamamen alüminyum dış mekan yapısı olan bir pergoladır.

modern_tasarim_bioklimatik_0012

Biyoklimatik bir pergola, rüzgar ve güneşin doğal modülasyonu sayesinde sıcaklık, ışık ve havalandırma açısından maksimum konforu garanti eder ve ayrıca önemli bir kar yükü için onaylanmıştır.
Pergola örtüsü de yağmurdan korunmak için tasarlanmış olup, mükemmel klima ve tente veya pencere ile yapılabilen çevre kapatmaları sayesinde her mevsim yaşanabilecek bir açık hava dış mekanı elde edilmesine olanak tanımıştır. Özel bir RGB LED aydınlatma, pergolanın akşam bile kullanılmasına izin verir. 
Biyoklimatik bir pergola, hem özel evler hem de ticari binalar için yeni açık hava yaşam alanları oluşturmanıza izin vererek koltuk sayısını artırmanıza ve böylece işinizi artırmanıza olanak tanır.

modern_tasarim_bioklimatik_0013

modern_tasarim_bioklimatik_0014

modern_tasarim_bioklimatik_0015

Açık Hava Kültürleri dünyasında mutlak yenilik. Aynalı duvarlara sahip ilk biyoklimatik pergola, dışarıdan bakıldığında ışığı, renkleri ve gölgeleri yansıtan çevrenin güzelliğini artırıyorlarsa, diğerinde ise mahremiyetinizi korumanıza ve dış manzaranın keyfini çıkarmaya devam etmenize olanak tanıyor. Doğa ile mükemmel bir bağlantı içinde birleşen, boş zamanlarınız için mükemmel bir sığınak haline gelen, evlere, bahçelere, teraslara daha da fazla prestij kazandıran kendi mekanınızı düzenleyebilirsiniz.

modern_tasarim_bioklimatik_0016

modern_tasarim_bioklimatik_0017

modern_tasarim_bioklimatik_0018

Tasarım ve ev otomasyonu, pergolayı daha da akıllı hale getirir. 
Ev otomasyonu ayrıca yağmur, kar veya kuvvetli rüzgar durumunda kanatların kapanmasını etkinleştiren sensörler aracılığıyla hava koşullarına da tepki verir.

modern_tasarim_bioklimatik_0019

modern_tasarim_bioklimatik_002

modern_tasarim_bioklimatik_0020

modern_tasarim_bioklimatik_003

modern_tasarim_bioklimatik_004

modern_tasarim_bioklimatik_005

modern_tasarim_bioklimatik_006

modern_tasarim_bioklimatik_007

modern_tasarim_bioklimatik_008

modern_tasarim_bioklimatik_009